Oosterzele renoveert

Gratis renovatieadvies aan huis!

Ben je op zoek naar onafhankelijk advies om je project waar te maken?
Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen geeft renovatieadvies aan huis voor inwoners van Oosterzele die hun verbouwing op een duurzame manier willen aanpakken. Dat betekent je energieverbruik naar beneden halen en rekening houden met een leefbare woonomgeving, maar ook meer wooncomfort. Door van bij het begin van het proces vooruit te kijken, een plan te maken en doordacht te kiezen, realiseer je stapje voor stapje je droomhuis.

Nieuw:het renovatieadvies heeft nu ook extra aandacht voor klimaataspecten in en om de woning zoals opvang en buffering van hemelwater, hittebestendig wonen, ontharding en vergroening.

Voor wie?
Voor alle inwoners van Oosterzele die willen renoveren en meer willen weten over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie, klimaat adaptieve maatregelen of duurzame materialen.
De adviseur spreekt met jou af op de werf. Zo krijg je advies dat perfect op maat is.


Gratis in Oosterzele!
Twee uur renovatieadvies is volledig gratis. De gemeente Oosterzele en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen nemen de volledige kost op zich. Surf naar www.bouwwijs.be/renovatieadvies en vul digitaal je aanvraag in. Een adviseur neemt contact met je op voor een afspraak. Kies je voor nieuwbouw? Dan geven we je graag advies op ons kantoor. Meer info op www.bouwwijs.be/bouwadvies. Ook voor korte en specifieke vragen rond duurzaam bouwen en verbouwen kan je terecht bij het Steunpunt. Mail naar dubo@oost-vlaanderen.be of bel op het nummer 09 267 78 07. Meer uitleg over het project: Zuid-Oost-Vlaanderen-renoveert! Vind je hier: www.bouwwijs.be/zuidoostvlaanderenrenoveert868